Transport i prevoz bagera, grejdera, utovarivača, rovokopača, mini bagera, viljuškara, kamiona, kombi vozila, građevinskog materijala, čamaca, brodova, jahti, poljoprivrednih mašina, priključnih mašina i ostalih teških radnih mašina do 17 tona težine.

Vršimo transport i prevoz bagera, grejdera, teških radnih mašina, mini bagera, viljuškara, kombi vozila, građevinskog materijala, čamaca, brodova, jahti, poljoprivrednih mašina, priključnih mašina i ostalih radnih mašina do 17 tona težine. Isto tako možemo vršiti prevoz strugova, agregata, grafičkih mašina i ostalog gde pristupamo sa velikom pažnjom i profesionalnošću prilikom transporta. Transport mašina, plovila ili građevinskog materijala zahteva opremu za bezbedan transport, kao i odgovarajuću popratnu opremu kojom će se mašina zaštiti kako bi neoštećena stigla na krajnju adresu. 

Ukoliko je vama ili nekom koga poznajete potrebano pouzdano i bezbedno transportovanje radnih mašina, viljuškara, bagera, raznih priključaka za radne mašine, pozovite šlep službu STOLE. Mi vam garantujemo najpovoljnije cene naših usluga koje su bez skrivenih troškova. Za više informacija o našoj šlep službi i transportu mašina možete dobiti putem telefona. Pozovite nas na 069/291-91-85.

Specijalni tereti se međusobno razlikuju u zavisnosti od dimenzija i težina, velike mašine su samo jedna od kategorija specijalnih tereta. Posedujemo specijalizovana vozila maksimalne nosivosti do 17 tona. 

Posedujemo specijalizovana vozila maksimalne nosivosti do 17 tona.

Prevozimo mašine na sve lokacije u gradu Kragujevcu kao i čitavoj Šumadiji i Srbiji, a za tako nešto posedujemo namensku opremu i ljude sa dugogodišnjim iskustvom.

Obratite nam se s'poverenjem!

  • Profesionalnost na prvom mestu
  • Na raspolaganju 24/7
  • 365 dana u godini
  • Transport svih vrsta vozila
  • Za najkraće vreme kod vas
  • Najpovoljnija šlep lužba u Srbiji
  • Profesionalna flota naših vozila
  • Spremni da odgovrimo svim izazovima
Šlep služba Kraguejvac - STOLE
Šlep služba Kraguejvac - STOLE
Šlep služba Kraguejvac - STOLE
Šlep služba Kraguejvac - STOLE
Šlep služba Kraguejvac - STOLE
Šlep služba Kraguejvac - STOLE
Šlep služba Kraguejvac - STOLE
Šlep služba Kraguejvac - STOLE
Šlep služba Kraguejvac - STOLE
Šlep služba Kraguejvac - STOLE

10+ godina postojanja - Šlep služba STOLE

Predusretljiv tim, dostupnost, ekspeditivnost i fleksibilnost kao i dugogodišnje iskustvo su osnova našeg uspeha. Usluge šlep službe STOLE su vam na raspolaganju 24 časa dnevno i 365 dana u godini. Uvek se možete osloniti na našu brzu uslugu šlepoanja za vaše vozilo. Ako je vaš automobil pokvaren ili ste doživeli saobraćajnu nezgodu, onda nemojte razmišljati dvaput i odmah nas pozovite za efikasne usluge šlepovanja. Bez obzira na vašu lokaciju, bilo da je u pitanju vaš automobil, kombi ili neko drugo motorno vozilo.

Šlep služba STOLE je pouzdana i proverena kompanija koja pošteno i savesno obavlja svoje postavljene zadatke više od jedne decenije. Od samog osnivanja pa do danas kompanija beleži konstantan rast. Jedan od osnovnih ciljeva je širenje poslovanja kao i ulaganje u opremanje vozila koja zadovoljavaju svetske standarde. Ukoliko su vam potrebne naše usluge, stojimo vam na raspolaganju.

Transport i prevoz radnih mašina, bagera, utovarivača, rovokopača, viljuškara…


Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs / KG.press