Česta pitanja naših kljienata

U nastavku možete pogledati neka od standardnih ustaljenih pitanja naših klijenata.

Šlep služba STOLE poseduje veliki broj specijalizovanih šlep vozila za šlepanje automobila. Istog momenta kada završite poziv najbliže vozilo kreće ka vama!

Zavisi od veličine vozila, radne mašine i udaljenosti mesta transporta. Takođe cena zavisi od toga da li vam je potreban prevoz vozila do najbližeg auto servisa ili želite da vas vratimo na vašu adresu prebivališta. U svakom slučaju cene se definišu prema potrebi, kilometraži i slučaju tako da je najbolje da nas pozovte kako bi dobili odgovarajuće informacije.

Naravno! Šlep služba STOLE je u stanju da šlepa teška i gabaritna vozila kao što su džipovi tj. SUV vozila i sva ostala vozila u datoj kategoriji.

Naravno, Šlep služba Kragujevac – STOLE vrši šlepovanje svih kombija – kombi vozila i ostalog teretnog programa do 17 tona.

Potvrdno. Šlep služba STOLE poseduje vozilo za šlepovanje radnih mašina specijalne namene do maksimalne nosivosti do 17 tona kao i mogućnost istovremenog transporta više radniih mašina.

Vršimo intervencije na teritoriji svih opština i naselja u Kragujevcu. Takodje dostupni smo na čitavoj teritoriji Šumadijskog okruga i čitave Republike Srbije. Budite slobodni i pozovite nas kako bi dobili najbolje i najtačnije informacije.

Potvrdno. Šlep služba STOLE vrši šlepovanje čamaca, brodova i jahti različitog gabarita. Pozovite slobodno za više informacija.

Potvrdno. Šlep služba STOLE vrši transport svih vsta kontejnera i kamp kućica, kao i ostalih sličnih objekata. Pozovite slobodno za više informacija.

Naravno. Šlep služba STOLE vrši transport kvadova različitog gabarita i pristupamo intervenciji ukoliko je potrebno i zemljanim putevima. Pozovite slobodno za više informacija.

Potvrdno! Posedujemo profesionalna vozila koja mogu obezbediti bezbedan transport agregata i strugova velikog gabarita.

Naravno. Prevoz havarisanih vozila je naša standardna uža specijalnost te kao i svakom vlasniku svog četvorotočkaša generiše se upit da havarisano vozilo ne doživi dodatna oštećenja prilikom transporta do auto servisa ili krajnjeg odredišta. U finalu da se vozilo što manje dodatno ošteti prilikom utovara i istovara havarisanog vozila te obezbeđujemo maksimalnu zaštitu kako bi se vozilo transportovalo bez dodatnih oštećenja.

Potvrdno! Šlep služba STOLE vrši transport oldtajmer vozila i garantuje za maksimalnu bezbednost prilikom transporta kako old tajmera tako i sportskih vozila vozila.

Potvrdno! Šlep služba STOLE vrši transport industrijskih mašina različitih dimenzija. Ono što je ključni faktor intervencije jeste bezbedan transport gde garantujemo za maksimalnu bezbednost prilikom transporta komponenti i elemenata industrijskih mašina.

Najčešća pitanja / FAQ


Design & Support 09.rs / FIRMA.co.rs / KG.press